×

Avertizare

JFTP: :write: Răspuns necorespunzător

Formatia Izvor CONSTANTA s-a adaptat la specificul zonei Dobrogea si si-a pastrat stilul in abordarea tuturor genurilor muzicale din intreaga tara. Genurile muzicale sunt pentru divertisment si ambianta diferite in functie de contract si solicitari. Asiguram in functie de cerere, sonorizare, ambianta, divertisment, show, pentru diferite ocazii: nunti, botezuri, aniversari, receptii, majorate, mese festive cu aparatura profesionala si profesionisti cu experienta.

Ca orice formatie de nunta din Constanta canta la diverse evenimente din zona Dobrogea insa au fost cazuri cand au ajuns la astfel de evenimente si in zone vecine zonei. Toti cei ce au ascultat si au dansat pe muzica ce a fost cantata de formatia Izvor au apreciat calitatea si prestanta formatiei Izvor, precum si energia debordanta pe care o insufla muzica lor.

Cinci idei in alegerea unei formatii de nunta - Formatie Nunta Constanta – Formatii Nunta Constanta

La organizarea unei nunti sunt cateva aspecte ce aduc o foarte mare contributie la buna desfasurare a evenimentului si dintre toate aceste aspecte, muzica este poate cel mai important.

Ce trebuie sa stiti cand alegeti o formatie de nunta?Odata stabilite bugetele pentru cheltuieli va puteti orienta catre alegerea unei formatii pentru nunta voastra, si, pe langa bugetul alocat, trebuie sa tineti cont de cateva lucruri: